Iščemo zastopnike

Iščete nove proizvode, ki bi jih želeli zastopati na vašem trgu? Nam lahko pomagate vstopiti na novo tržišče? Poznate naše proizvode in bi jih želeli ponuditi širši regiji?

Naša želja je trajna, umirjena rast poslovanja s prodori na nove trge in z močnejšo prisotnostjo na že obstoječih trgih. Če bi vas zanimalo sodelovati z nami, se nam vsekakor oglasite!
Trenutno je Polident s svojimi proizvodi neposredno ali posredno prisoten na več kot 45 trgih sveta. Pohvalimo se lahko, da se naši izdelki prodajajo na največjih trgih, kot so EU, ZDA in Rusija,  v najbolj oddaljenih državah, kot je Avstralija, kot tudi na najmanjših trgih, na primer na otoku La Reunion, na Cipru in v Luksemburgu.

Na spodnji sliki je prikaz naše prisotnosti na tujih trgih z navedbami števila proizvodnih programov.
polident world

  red     
Na tem trgu smo neposredno prisotni že s 3 ali več skupinami naših proizvodov. Predvsem v slabše pokritih regijah smo še vedno zainteresirani tudi za nove zastopnike. Oglasite se nam za več informacij!  yellow
Na tem trgu smo neposredno prisotni z 2 skupinama naših proizvodov. Iščemo zastopnike za preostale skupine proizvodov. Oglasite se nam!  green

Na tem trgu smo neposredno prisotni z 1 skupino naših proizvodov. Intenzivno iščemo nove zastopnike, ki bi dodatno utrdili našo prisotnost v tej regiji. Oglasite se nam!  white

Na tem trgu še nismo neposredno prisotni. To nujno ne pomeni, da se naši proizvodi tam ne prodajajo, temveč le, da še iščemo lokalnega partnerja. Z veseljem bomo obravnavali vaše predloge za sodelovanje z našim podjetjem pri prodoru na te trge.


Pri izbiri novih partnerjev se držimo določenih pravil, cenovnih politik ter strokovnih zahtev, saj lahko le tako zajamčimo, da bodo naši proizvodi primerno predstavljeni in zastopani na tržiščih po svetu.


VEČ INFORMACIJ
Za več informacij nam na spodnji elektronski naslov pošljite kratko predstavitev in oris vaše ideje s pojasnilom, kje vidite priložnost za naše sodelovanje.

Vodja prodaje: Martina Gril Spačal
E-pošta: #EM#6e64752d606c75737a60687e78627c4f607e7e7a70707863366a73#EM#

natisni stran