Novice

seznam

POLIDENT CAD-CAM DISKI Dobra izbira!

Kot v vseh panogah se tudi v sodobni zobozdravstveni praksi opaža povečana uporaba informacijskih in komunikacijskih tehnologij.

Številne prednosti olajšajo delo zobotehnikov, da dosegajo višje standarde v estetiki, hkrati pa se skrajšuje čas, ki ga zobotehnik porabi za delo.

CAD-CAM tehnologija ni nova – njeni začetki segajo v leto 1985, novi pa so materiali in postopki za izdelavo CAD-CAM diskov.

Prednosti Polidentovih CAD-CAM diskov se kažejo v izjemnih rezkalnih lastnostih materiala – posledično se podaljša življenjska doba vaših orodij in število zastojev pri rezkanju. Rezkanje diska si lahko pogledate v videu XYZ Dentala na tej povezavi.

V različnih študijah je bila potrjena visoka trdnost materialov CAD-CAM PMMA diskov. V okviru študije na stomatološki fakulteti na Državni univerzi Ohio so testirali PMMA CAD- CAM diske osmih različnih proizvajalcev. Polidentovi diski so se odlično odrezali.


VIR: THE JOURNAL OF PROSTETIC DENTISTRY Fracture analysis of CAD-CAM high-density polymers used for interim implant-supported

 

LINKI DO ČLANKOV:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29310879

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29377319

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29610779

 

Več o naših artiklih najdete na spletni strani ali v katalogu.